Gas Bijoux nieuwe collectie – buddha-ibiza.nl

Black Friday

20% korting

op de collectie van ZAG Bijoux

Shop de leukste sieraden van ZAG Bijoux tijdens Black Friday met 20% korting! Met ZAG Bijoux maak je je outfit helemaal af. Of je nu een nieuwe ring of armband wil, een mooie ketting of leuke oorbellen, dit is hét moment om je favoriete items met korting te shoppen.

20% korting

op de collectie van Pernille Corydon

De sieraden van Pernille Corydon zijn zowel casual als chique goed te combineren. Treat yourself or your loved ones met een van deze classy items. Shop de collectie van Pernille Corydon tijdens Black Friday met 20% korting!

20% korting

op de collectie van Eline Rosina

De collectie van Eline Rosina heeft een sterke focus op earcandy, maar de oorbellen collectie is daarnaast ook uitgebreid met prachtige kettingen. Deze unieke sieraden shop je tijdens Black Friday met maar liefst 20% korting!

20% korting

op de collectie van Hultquist Copenhagen

De collectie van Hultquist bestaat uit vrouwelijke bohemian sieraden met een klassieke Scandinavische touch. Het assortiment bestaat uit kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. Deze prachtige sieraden shop je tijdens Black Friday met maar liefst 20% korting!

Gas Bijoux is uitgesloten van de Black Friday sale

Op vrijdag 27 november 2020 is het Black Friday. Dit event komt oorspronkelijk uit Amerika, maar is inmiddels ook niet meer weg te denken uit Nederland. Ook bij Buddha Ibiza shop je tijdens Black Friday jouw favoriete items met flinke korting! Het perfecte moment om je Sinterklaas en Kerst cadeaus te shoppen of om jezelf mooie sieraden cadeau te doen ✨

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.