Moederdag

Alles voor Moederdag 2022

Een moederdag cadeau shop je makkelijk en snel bij Buddha Ibiza.

Elke dochter deelt een speciale band met haar moeder. Dus een cadeau voor moederdag met symbolische betekenis kan nooit verkeerd zijn. In het assortiment van ZAG Bijoux zitten meerdere mooie items met betekenis. Speciaal voor Moederdag 2022 is er bijvoorbeeld de ZAG Armband Love Mum. Deze armband heeft een mooi subtiel zirconia steentje die het armbandje net die extra sparkle geeft. De armband heeft ook nog eens de tekst ‘LOVE MUM’ erop staan, hoe leuk is dat?!

Daarnaast heeft ZAG Bijoux nog diverse andere items die ontzettend leuk zijn om cadeau te geven aan je moeder. Armbanden, kettingen, ringen en oorbellen met schattige hartjes of een klavertjevier voor geluk. Ook de ‘Forever’ items zijn ideaal om als cadeau met symbolische betekenis te geven: deze items bevatten namelijk 2 gouden of zilveren ringetjes die met elkaar verbonden zijn. Hiervan zijn zowel de armband als de ketting verkrijgbaar, waardoor je er ook een leuk setje van kan maken.

Heb jij een ruimer budget om te besteden? Dan zijn de prachtige sieraden van Gas Bijoux een echte aanrader. Iedere moeder is uniek en dat zijn de sieraden van Gas Bijoux ook, doordat ze met de hand worden gemaakt.

Online shoppen voor Moederdag

In ons ruime online assortiment vind je allerlei leuke items om jouw moeder mee te verrassen op Moederdag. Heb je een leuk cadeau uitgezocht? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel!

Ben je niet in de gelegenheid om zelf een Moederdagcadeau te brengen? Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw cadeau direct aan de gelukkige ontvanger te versturen!

Alle bestellingen worden altijd feestelijk en ready-to-gift door ons verpakt, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Een kaartje met persoonlijke tekst maakt het helemaal af! Verzending is gratis binnen Nederland.

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.