Over ons

Hi there, welkom! Leuk dat je een bezoek brengt aan de website van Buddha Ibiza: your destination for affordable luxury accessories.

In 2010 zijn wij als familiebedrijf gestart met de online verkoop van kleurrijke Kikoys. Deze zijn vooral bekend geworden als dé populaire Ibiza strandhanddoeken – vandaar ook de verwijzing naar Ibiza in onze naam.

Vanuit hier is de collectie steeds meer uitgebreid met andere on-trend items vanuit de hele wereld. Denk aan Bamboo Bags en Rattan Straw Bags uit Bali, handgeweven strandlakens uit Marokko en de originele Roundie handdoeken uit Australië.

In ons uitgebreide sieraden assortiment vind je unieke collecties uit Amsterdam, Kopenhagen, Londen, Los Angeles en natuurlijk uit dé modestad Parijs.

Ook voor de bekende merken ben je hier aan het juiste adres. De nieuwste zonnebrillen van Quay Australia en het grootste assortiment sieraden van ZAG Bijoux vind je bij Buddha Ibiza. Juist de combinatie van bekende en minder bekende merken vinden wij leuk. We zoeken items uit die je goed met elkaar kunt mixen en matchen, en die nét even anders dan de rest zijn. Items waar je blij van wordt!

Ons motto is: GLAM UP YOUR OUTFIT! Of het nu met een mooi sieraad, een hippe zonnebril of een gave tas is: met accessoires geef je iedere outfit een finishing touch.

Onze producten zijn kwalitatief, stijlvol, betaalbaar en uniek. Hierdoor zijn onze items niet alleen geschikt om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om jezelf af en toe eens flink mee te verwennen! Wij zijn dan ook groot voorstander van het gezegde: Treat yourself. Alle bestellingen worden altijd feestelijk ingepakt, zodat je bestelling ook echt aanvoelt als een cadeautje voor jezelf aan jezelf. En hoe fijn is het om je niet meer druk te hoeven maken om het inpakken van cadeaus? 😉

Heb je vragen of wil je graag advies? Je kunt contact met onze klantenservice opnemen via [email protected].

Liefs,

Team Buddha Ibiza

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.